MenyStäng

30 november 2016

Nybygget välkomnar Älvsbyhus, Sveriges största och mest anrika hustillverkare

Nybygget växer. Nu har avtal tecknats med Älvsbyhus, Sveriges största och mest anrika hustillverkare. I och med detta erbjuder nu Nybygget vid Arlanda flygplats ett av Stockholms mest kompletta husvisningsområden. Med en variation av leverantörer och utställare på plats finns något för alla som går i husbyggartankar. Invigningen av Älvsbyhus nya visningshus beräknas ske under våren 2017.

Nybygget har under det senaste året haft glädjen att ta emot två av Sveriges största hustillverkare. Fiskarhedenvillan satte för cirka ett år sedan upp sitt visningshus som varit mycket omtyckt av besökarna. Inom kort kommer Älvsbyhus att låta sätta upp ett av sina mest populära hus på Nybygget.

I och med detta kompletterar Nybygget området och får ett varierat utbud av både mindre och större aktörer inom hustillverkning. Detta medför att Nybygget kan tillgodose behovet hos flertalet av de besökare som väljer att besöka Nybygget.

– På Nybygget strävar vi efter att ha ett stort och varierat utbud att erbjuda våra besökare. Hit ska man komma för att jämföra produkter, bli överraskad av hus man inte kände till, få upp ögonen för olika lösningar, kunna botanisera bland såväl små fritidshus som stora villor och träffa hustillverkarnas kunniga säljare för råd och tips i processen att välja rätt hus säger Camilla Yngfalk, platschef på Nybygget.

Älvsbyhus grundades år 1944. Företaget har vuxit, utvecklats och följt med tiden, men hantverket är fortfarande det som står i centrum. Det mesta i ett Älvsbyhus tillverkas i någon av företagets fyra produktionsanläggningar. Företaget tillverkar attraktiva trähus i 1 eller 1,5-plan till marknadens bästa pris.

På Nybygget kommer besökarna att kunna ta del av det populära enplanshuset Tyr som är en idealisk enplansvilla för de flesta familjer.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Älvsbyhus. Med Älvsbyhus blir Nybygget en mer komplett husutställning. Älvsbyhus har en lång tradition av att bygga hus och med mer än 70 år i branschen kan de erbjuda våra besökare hus med hög kvalitet, säger Camilla Yngfalk platschef på Nybygget

– Vi på Älvsbyhus tycker att Nybygget är en bra marknadsplats. Där får blivande nybyggare chansen att jämföra oss och vår kvalitet med andra husleverantörer. Vi tror att detta kommer stärka vår position som marknadsledare i Sverige säger, Olov Granström, försäljningschef på Älvsbyhus.

Nybygget är en permanent husutställning för dig som går i husbyggartankar. Nybyggets läge, centralt beläget vid Arlanda flygplats, gör det enkelt för besökare oavsett var de kommer ifrån att på en och samma plats söka sitt drömboende. Här finns landets ledande hustillverkare och hos oss hittar Du både villor, fritidshus och Attefallshus.

Nybygget ägs av fastighetsutvecklingsbolaget Arlandastad Holding AB som äger och förfogar över 237 hektar och tillsammans med Sigtuna kommun och Swedavia bygger Arlandastad Holding Sveriges första flygplatsstad, Airport City Stockholm.