MenyStäng

Hyra kontor i Airport City Stockholm

Ska du hyra kontor i Stockholm norrort? Hyr lokaler för ditt företag i Airport City Stockholm. Det är flygplatsstaden runt Arlanda i Sigtuna kommun nära Märsta. Här finns kontor i Sky City.

Airport City Stockholm präglas av en stark tillväxt och ett smittande driv. Möten mellan kommersiella intressen, forskning eller utbildning skapar en attraktiv miljö för alla former av företag.

Företagsetablering i närheten av Arlanda – navet till Sverige och resten av världen – har många fördelar. Här samsas nyproduktioner med ombyggda fastigheter med lokaler och ytor som passar såväl stora som små företag.

Hyra kontor i Sky City

Flygplatsstadens centrala delar runt Sky City domineras av kontorslokaler. En successiv förändring av området pågår med utvecklingen av ett nytt hotell och en ny kontorsbyggnad. En attraktiv stadsmiljö fylld med både folkliv och lugna gröna oaser tar form. Den utvecklade stadskärnan kommer att erbjuda en skön blandning av arbetsplatser, restauranger, kaféer och andra mötesplatser.

Kommersiella fastigheter

I de yttre stadsdelarna växer verksamheter inom för forskning, affärsutveckling och utbildning för fullt. I Airport City Stockholm finns ett kluster med inriktning på fordonsindustrin, där du hittar allt från forskning till övnings- och utbildningsanläggningar. En annan stadsdel är fokuserad på logistik.

Stadsdelarna utanför stadskärnan är perfekta för företag som har stora behov av utrymme för sin verksamhet, men som ändå vill ha en arbetsplats med närhet till en stadskärna och till Sveriges nav för transporter.

Fokus på hållbarhet

Ett tydligt miljöfokus genomsyrar uppbyggnaden av Airport City Stockholm och gör det enkelt för ditt företag att driva en hållbar verksamhet. Allt från fastighetsuppbyggnad och infrastruktur till sopsorteringssystem är noga avvägt för minsta möjliga inverkan på miljön. De höga ambitionerna att utveckla kollektivtrafiken till och från den nya staden gör det även enkelt att resa kollektivt. Tanken är att merparten av de 50 000 personer som kommer att arbeta i Airport City Stockholm år 2030 ska slippa ta bilen till jobbet, och slippa hamna i bilköer.

Intresserad?

Välkommen att anmäla ditt intressen för etablering i Airport City Stockholm

Välkommen att anmäla ditt intressen för etablering i Airport City Stockholm

Personlig
Fritext