MenyStäng

Välkommen på invigning av Office One

Datum: 2019-05-15

Plats: Office One, Stockholm-Arlanda, Tornvägen 17 A

Varmt välkommen på invigning av Office One den 15 maj med inspirerande föredrag, rundtur i lokalerna samt lättare lunch.

Swedavias nybyggda kontorskomplex är den första stora kontorsbyggnaden i Airport City Stockholms innersta stadskärna. Office One inrymmer 15 000 kvadratmeter kontorsyta fördelad på tio våningsplan. En av Nordens ledande aktörer inom coworking, United Spaces, öppnar inom kort i lokalerna.

Program för invigningen den 15 maj:

11.30 Dörrarna öppnas

12.00 Lunch

12.30 Välkomstord – Karl Wistrand, vice vd Swedavia, och Yvonne Sörensen Björud, vd United Spaces

12.45 Trender som förändrar arbetsliv, kompetens och ledarskap – Fredrik Torberger, framtidsstrateg, Kairos Future

13.15 Panelsamtal: Är ditt företag redo för framtiden? Ett samtal om vad som kommer att krävas av morgondagens arbetsplats.

I panelen medverkar:

Anna Bennich Karlstedt, psykolog, författare och föreläsare med inriktning på bland annat stress, relationer, ledarskap och ”work-life balance”.

Sofia Kacim, Millenial och entreprenör som regelbundet föreläser på temat ”Jakten på framtidens talanger – så attraherar du Generation WHY”.

Tobias Bard, vd för kodlabbet Prototyp där han lägger stort fokus på att kontinuerligt utveckla en arbetsmiljö fokuserad på trivsel och känslan av att komma hem.

Moderator är Anders Mildner.  Journalist, författare och föreläsare med en bakgrund som bland annat debattredaktör på Svenska Dagbladet samt ledarskribent på Expressen.

14.00 Officiell invigning – Karl Wistrand, vice vd Swedavia, och Yvonne Sörensen Björud, vd United Spaces

14.15 Mingel fika och rundvandring

16.00 Tack för idag!

Sista anmälningsdag: 3 maj – antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Anmäl dig här.

Varmt välkommen!