MenyStäng

16 april 2019

Anna Bauer ny Business Director på Scandinavian XPO

Anna Bauer blir ny Business Director på Scandinavian XPO. Hon tillträder sin nya roll i maj.

– Att få komma in i ett tidigt skede i skapandet av denna fantastiska mäss-, mötes- och eventanläggning i anslutning till Arlanda känns otroligt spännande. Jag ser verkligen fram emot det, säger hon i en kommentar.

I november 2020 kommer Scandinavian XPO, den första stora mötes- och eventarenan inom Airport City Stockholm, stå klar vid Arlanda.

Scandinavian XPO erbjuder, tillsammans med Nordic Choice Hotels, 420 rum under samma tak. Dessutom över 20 000 kvm utställningskapacitet i tre hallar inklusive entréytor och restauranger.

– Att med min bakgrund få utveckla en toppmodern B2B-anläggning tillsammans med de starka aktörer som står bakom detta projekt är en dröm jag haft och som nu blir sann. Att Nordic Choice Hotels finns på plats och även storsatsar i anslutning till oss är också ett kvitto på att läget är helt rätt, säger Anna Bauer.

Anna Bauer har mångårig erfarenhet inom eventbranschen och kommer närmast från två år i rollen som Business Director på Nine Yards.

Staffan Littmarck,  VD på Scandinavia XPO:

– Anna Bauer har precis de egenskaper vi söker; ett enormt kontaktnät och stor värdefull kunskap inom B2B-segmentet både från tiden på Stockholm Live men också från många år i byråbranschen. Hon vet vilka krav som ställs på en anläggning för att den ska vara attraktiv för våra framtida kunder.

Läs mer på:  www.scandinavianxpo.com

För mer information kontakta:

Staffan Littmarck, 
CEO 
Scandinavian XPO

Mobil: +46 703446696

Mail: staffan.littmarck@scandinavianxpo.com

 

Airport City Stockholm AB är ett marknadsbolag som bygger en klimatsmart plattform för att utveckla Sveriges första flygplatsstad. Bolaget drivs gemensamt av Arlandastad Holding, Swedavia och Sigtuna kommun. Ambitionen här är att fördubbla antalet arbetstillfällen från dagens 27 000 till 50 000 arbetsplatser före 2030. www.airportcitystockholm.com