MenyStäng

14 maj 2019

Jetpak etablerar huvudkontor i Office One

Expressleveransföretaget Jetpak flyttar vid årsskiftet sitt huvudkontor till Office One på Stockholm Arlanda Airport. 

Swedavias nya kontorssatsning Office One ligger mitt i den nya flygplatsstaden som växer fram på Stockholm Arlanda Airport. Swedavia har tecknat ett tioårigt hyresavtal på drygt 1 000 kvadratmeter med Jetpak.

Karl Wistrand, vice vd Swedavia och tillförordnad direktör för koncernenheten Anläggning och system:

– Vi är naturligtvis mycket glada att Jetpak och därmed ytterligare en hyresgäst väljer Office One, som är en unik mötesplats med närhet till hela världen genom läget på Stockholm Arlanda Airport. Flexibla kontorslösningar i kombination med effektiva kommunikationer är något som efterfrågas allt mer, säger han.

Andra hyresgäster i Office One är bland andra United Spaces, Dovista Sverige och Babcock Scandinavian AirAmbulance.

I samma kvarter som Office One byggs just nu ett av Nordens största flygplatshotell. Ytterligare byggnader planeras, som ett led i utvecklingen att Stockholm Arlanda Airport ska bli den ledande flygplatsen i Norden.

Läs mer på Swedavias webbplats

 

Airport City Stockholm AB är ett marknadsbolag som bygger en klimatsmart plattform för att utveckla Sveriges första flygplatsstad. Bolaget drivs gemensamt av Arlandastad Holding, Swedavia och Sigtuna kommun. Ambitionen här är att fördubbla antalet arbetstillfällen från dagens 27 000 till 50 000 arbetsplatser före 2030. www.airportcitystockholm.com