MenyStäng

4 juni 2019

Norwegian flyttar in i Office One

Swedavia har tecknat ett femårigt hyresavtal med Norwegian om kontorsytor på ca 800 kvadratmeter i nya Office One på Arlanda. Inflyttningen är planerad till juni 2019.

Det är Norwegians svenska administrativa verksamhet som flyttar in.Office One, som omfattar totalt 15 000 kvadratmeter, ligger mitt i den nya flygplatsstaden som växer fram på Stockholm Arlanda Airport. Andra hyresgäster är bland andra United Spaces, Dovista Sverige, Babcock Scandinavian AirAmbulance och Jetpak.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Norwegian, en av våra största flygbolagskunder, till Office One. Vi är stolta att kunna erbjuda tillväxtmöjligheter i form av attraktiva, terminalnära kontorsytor för våra flygplatspartners, säger Karl Wistrand, vice vd Swedavia och tillförordnad direktör för koncernenheten Anläggning och system.

Ytterligare terminalnära byggnader planeras, som ett led i utvecklingen att Stockholm Arlanda Airport ska bli den ledande flygplatsen i Norden.

Läs mer på Swedavias webbplats

Airport City Stockholm AB är ett marknadsbolag som bygger en klimatsmart plattform för att utveckla Sveriges första flygplatsstad. Bolaget drivs gemensamt av Arlandastad Holding, Swedavia och Sigtuna kommun. Ambitionen här är att fördubbla antalet arbetstillfällen från dagens 27 000 till 50 000 arbetsplatser före 2030. www.airportcitystockholm.com