MenyStäng

28 maj 2019

Ramirent öppnar kundcenter i Arlandastad

Strategisk placering och förkortade leveranssträckor. Ramirent ser enorma möjligheter med att etablera ett kundcenter i Arlandastad.

– Det känns fantastiskt att vi har tagit det här beslutet. Vi har sett en stadigt ökad efterfrågan från Arlandaregionen av våra uthyrningslösningar de senaste åren och ser nu de enorma möjligheterna med en lokal etablering i Airport City Stockholm, säger Erik Bengtsson, vd Ramirent.

Dieter Sand är vd för Arlandastad Holding:
– Vår ambition är att bygga en hållbar flygplatsstad med fokus på mötet mellan människor. I den utvecklingstakt som råder ser vi nu att Ramirents lokala tillgänglighet kommer underlätta för den massiva exploatering som pågår i området samtidigt som det bidrar till ett än mer hållbart byggande genom de förkortade leveranssträckorna till byggarbetsplatserna.

Läs mer på Ramirents webbplats

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i Ramirentkoncernen, som har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent är listat på Nasdaq-börsen i Helsingfors och redovisade 2018 en omsättning på 712 miljoner Euro.
Gear Up. Ramirent – Din lokala maskinuthyrare.

 

Airport City Stockholm AB är ett marknadsbolag som bygger en klimatsmart plattform för att utveckla Sveriges första flygplatsstad. Bolaget drivs gemensamt av Arlandastad Holding, Swedavia och Sigtuna kommun. Ambitionen här är att fördubbla antalet arbetstillfällen från dagens 27 000 till 50 000 arbetsplatser före 2030. www.airportcitystockholm.com