MenyStäng

16 oktober 2019

Wikegård och Eriksson etablerar träningscenter tillsammans med Peter Bláha i Airport City Stockholm

Ny träningsanläggning öppnar i Scandinavian XPO

Sportprofilerna Niklas Wikegård och Jonas Eriksson öppnar tillsammans med hälsoentreprenören Peter Bláha ett nytt träningscenter i Scandinavian XPO, i Airport City Stockholm, Arlanda. Träningscentret öppnar i februari 2020.

Träningsanläggningen WE i Scandinavian XPO blir en konceptanläggning på 1600 kvadratmeter med fokus på crossfit och padel. I anläggningen finns även gym, lounge och möjlighet till olika behandlingar.

– Vi känner oss väldigt stolta över att få etablera ytterligare en träningsanläggning och det känns extra bra att den ligger i Arlandaområdet som just nu är inne i en spännande expansionsfas, säger Jonas Eriksson, medgrundare WE.

Hälsa, aktivitet och gemenskap är ledord för WE liksom för Scandinavian XPO.

– Mår man bra ökar förutsättningarna för att göra ett bra jobb! Människors hälsa ser jag därför som en av de viktigaste pusselbitarna när vi skapar en plats för människor att mötas på. Med Scandinavian XPO skapar vi en internationell mötesdestination och WE´s träningscenter är en naturlig och viktig ingrediens för att lyfta de evenemang och möten som kommer förläggas här till en mer hälsosam nivå. Crossfit, gym, och padel kommer tillföra ett stort mervärde för våra besökare liksom för de som arbetar och verkar i Airport City och Arlandaområdet, men även för kranskommunerna, säger Dieter Sand, vd Arlandastad Holding.

– Det är fantastiskt att se Arlandas och flygplatsstadens utveckling just nu, mötesplatsen växer fram och vi är i en expansiv fas. Allt fler väljer att etablera sig i Sveriges kanske största mötesplats, flygplatsstaden Airport City Stockholm som nu verkligen börjar ta form, säger Jennie Claesson vd för Airport City Stockholm

Presskontakt:
Anna Johansson
Micael Bindefeld AB
anna.johansson@bindefeldab.se
073 342 27 28

Dieter Sand, vd
Arlandastad Holding AB
dieter.sand@arlandastadholding.se
072 225 37 71